Overzicht tarieven

tarieven per uur en reiskosten

Tarieven exclusief BTW en reiskosten, binnen een reisafstand tot en met 50 kilometer tussen uw en mijn vestigingsadres, gemeten in Google Maps
per uur excl. BTW
Introductietarief (1e dag) * €        27,50 maximaal 8 uren
Standaard tarief 2 tot 6 dagen aaneengesloten €        30,00
Standaard tarief tot 13 dagen aaneengesloten €        29,00
14 dagen en meer aaneengesloten in overleg
per kilometer excl. BTW
Reisvergoeding ** €        0,27

 

* Ter kennismaking maak ik gebruik van de in de professionele keuken bekende ‘proefdag’. Voor de proefdag bied ik een gereduceerd uurtarief aan

** Berekend over de afstand in hele kilometers tussen jouw en mijn vestigingsadres vice versa, gemeten in Google Maps

Bij reisafstanden groter dan de hierboven genoemde 50 kilometer gelden, in verband met langere reistijden, andere tarieven. Ik vind het wel zo correct om daarover open te communiceren. Tevens kan in nader overleg een opdracht worden aangenomen met een vast raamwerk en een totaalprijs en ook bij cateringopdrachten (zakelijk of particulier) werk ik met tarieven op maat. Graag nodig ik je uit om hiernaar geheel vrijblijvend te informeren.

Voor het vastleggen van onze relatie naar de belastingdienst, werk ik met door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten.

Op mijn diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Bij Charl weet je zeker dat het eten heerlijk is! Dat kan ook niet anders want Charl kookt met passie, en dat proef je. Ik kan hem echt aanbevelen. Bovendien voelt hij heel goed aan wat hij het beste kan maken, afhankelijk van wat je wil. Leuke originele suggesties. Echt top!
 
Charl zijn passie voor koken werkt aanstekelijk. Zijn enthousiasme is ongekend. Een aanwinst in de keuken!
 
Ik heb Charl de Veer leren kennen als een betrouwbaar, enthousiast en sociaal vaardig mens. In professioneel opzicht is hij zeer stressbestendig en kundig, maar ook nog erg leergierig.
Vol met passie, en dat proef je!

Zoekt u gepassioneerde en gemotiveerde ad hoc mankracht voor uw brigade? Neem dan contact met me op. Ik kom graag met u bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Charl de Veer voor koken en meer op Social Media

Pin It on Pinterest