Ik lever de volgende diensten

mise en place werkzaamheden, koken en catering

Mise en place kok

Iedere professionele kok weet dat een goede mise en place minstens tweederde van het werk is en onmisbaar voor een vloeiende service en uiteindelijk een tevreden gast. De keuken is het kloppend hart van je organisatie, maar gevoelig voor infarcten wanneer de sterkte van de brigade, voorzien of onvoorzien, wordt beïnvloed door externe factoren. Het is dan prettig om de back up te hebben die ik kan bieden.

A la carte kok

Ervaring in diverse á la carte keukens, van hotels en instellingen, tot bistro en grand café

Party Catering kok

Wanneer je ad hoc personeel nodig hebt voor een cateringopdracht, is het kunnen beschikken over gemotiveerde, flexibel inzetbare mensen altijd een uitkomst.

Wil je zelf een feestje, partijtje of evenement laten verzorgen (ook particulier), schroom dan vooral niet om contact op te nemen om geheel vrijblijvend jouw wensen aan mij voor te leggen.

Bij Charl weet je zeker dat het eten heerlijk is! Dat kan ook niet anders want Charl kookt met passie, en dat proef je. Ik kan hem echt aanbevelen. Bovendien voelt hij heel goed aan wat hij het beste kan maken, afhankelijk van wat je wil. Leuke originele suggesties. Echt top!
 
Charl zijn passie voor koken werkt aanstekelijk. Zijn enthousiasme is ongekend. Een aanwinst in de keuken!
 
Ik heb Charl de Veer leren kennen als een betrouwbaar, enthousiast en sociaal vaardig mens. In professioneel opzicht is hij zeer stressbestendig en kundig, maar ook nog erg leergierig.
Vol met passie, en dat proef je!

Zoekt u gepassioneerde en gemotiveerde ad hoc mankracht voor uw brigade? Neem dan contact met me op. Ik kom graag met u bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Charl de Veer voor koken en meer op Social Media

Pin It on Pinterest