Ik lever de volgende diensten

mise en place werkzaamheden, koken en catering

Mise en place kok

Men zegt altijd “een goede voorbereiding, is het halve werk”. Iedere professionele kok weet echter dat een goede mise en place minstens tweederde van het werk is en onmisbaar voor een vloeiende service en uiteindelijk een tevreden gast. De keuken is het kloppend hart van je organisatie, maar gevoelig voor infarcten wanneer de sterkte van de brigade, voorzien of onvoorzien, wordt beïnvloed door externe factoren. Het is dan prettig om de back up te hebben die ik kan bieden.

Het behoeft geen nadere toelichting dat herhaalde samenwerking zal leiden tot stijgende efficiëntie.

A la carte kok

Bij een overzichtelijk menu is ook het draaien van de á la carte service één van de mogelijkheden. Hierover ga ik graag met je in gesprek.

Party Catering kok

Wanneer je ad hoc personeel nodig hebt voor een cateringopdracht, is het kunnen beschikken over gemotiveerde, flexibel inzetbare mensen altijd een uitkomst.

Wil je zelf een feestje, partijtje of evenement laten cateren (ook particulier), schroom dan vooral niet om contact op te nemen om geheel vrijblijvend jouw wensen aan mij voor te leggen.

Ook voor party catering ben ik beschikbaar.

Bij Charl weet je zeker dat het eten heerlijk is! Dat kan ook niet anders want Charl kookt met passie, en dat proef je. Ik kan hem echt aanbevelen. Bovendien voelt hij heel goed aan wat hij het beste kan maken, afhankelijk van wat je wil. Leuke originele suggesties. Echt top!
 
Vol met passie, en dat proef je!
Charl zijn passie voor koken werkt aanstekelijk. Zijn enthousiasme is ongekend. Een aanwinst in de keuken!
 
Ik heb Charl de Veer leren kennen als een betrouwbaar, enthousiast en sociaal vaardig mens. In professioneel opzicht is hij zeer stressbestendig en kundig, maar ook nog erg leergierig.

Zoekt u gepassioneerde en gemotiveerde ad hoc mankracht voor uw brigade? Neem dan contact met me op. Ik kom graag met u bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Charl de Veer voor koken en meer op Social Media

Pin It on Pinterest