Ik lever de volgende diensten
mise en place werkzaamheden, koken en catering
Mise en place kok
Iedere professionele kok weet dat een goede mise en place minstens tweederde van het werk is en onmisbaar voor een vloeiende service en uiteindelijk een tevreden gast. De keuken is het kloppend hart van je organisatie, maar gevoelig voor infarcten wanneer de sterkte van de brigade, voorzien of onvoorzien, wordt beïnvloed door externe factoren. Het is dan prettig om de back up te hebben die ik kan bieden.
A la carte kok
Ervaring in diverse á la carte keukens, van hotels en instellingen, tot bistro en grand café
Party Catering kok
Wanneer je ad hoc personeel nodig hebt voor een cateringopdracht, is het kunnen beschikken over gemotiveerde, flexibel inzetbare mensen altijd een uitkomst.
Wil je zelf een feestje, partijtje of evenement laten verzorgen (ook particulier), schroom dan vooral niet om contact op te nemen om geheel vrijblijvend jouw wensen aan mij voor te leggen.

Zoekt u gepassioneerde en gemotiveerde ad hoc mankracht voor uw brigade? Neem dan contact met me op. Ik kom graag met u bespreken wat ik voor u kan betekenen.
Charl de Veer voor koken en meer op Social Media