Over mij: Charl de Veer

Freelance kok met passie voor ambachtelijk, lekker en gezond koken

Ik ben een zelfstandig startende teamplayer, die loyaliteit, openheid en eerlijkheid, en no nonsense communicatie hoog in het vaandel heeft staan. Sociaal vaardig, een goed gevoel voor stijl en kwaliteit, gepaard gaand met gezonde dosis humor.

Ik beoefen mijn vak als professioneel kok met de drive en de passie om mijn gasten een zo bijzonder mogelijke eetervaring te bezorgen. Ik ben dan ook vrijwel continu wel op de één of andere manier met eten bezig, een onderwerp dat ook nooit verveeld.

 

Ik heb Charl de Veer leren kennen als een betrouwbaar, enthousiast en sociaal vaardig mens. In professioneel opzicht is hij zeer stressbestendig en kundig, maar ook nog erg leergierig.
Vol met passie, en dat proef je!
Charl zijn passie voor koken werkt aanstekelijk. Zijn enthousiasme is ongekend. Een aanwinst in de keuken!
 
Bij Charl weet je zeker dat het eten heerlijk is! Dat kan ook niet anders want Charl kookt met passie, en dat proef je. Ik kan hem echt aanbevelen. Bovendien voelt hij heel goed aan wat hij het beste kan maken, afhankelijk van wat je wil. Leuke originele suggesties. Echt top!
 

Zoekt u gepassioneerde en gemotiveerde ad hoc mankracht voor uw brigade? Neem dan contact met me op. Ik kom graag met u bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Charl de Veer voor koken en meer op Social Media

Pin It on Pinterest