Over mij: Charl de Veer

Freelance kok met passie voor ambachtelijk, lekker en gezond koken

Ik ben geboren en opgegroeid in Weesp samen met mijn 3 zussen. Door een jeugd tussen de vrouwen en mijn Indonesische achtergrond, zijn gezamenlijk lekker koken en eten altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest.

Op de lagere school was banketbakker, mede door een schoolvriendje wiens vader banketbakker was, dan ook het eerste “wat ik wilde worden als ik groot was”. Dat idee werd echter ingehaald door mijn passie voor auto’s. Na ruim 30 jaar in de autobranche werkzaam te zijn geweest, vond ik dat het hoog tijd werd om mijn andere passie, koken, ook nog een kans te geven en heb ik alsnog de officiële opleiding tot kok gedaan.

Ik vind het leuk om in de keuken te experimenteren met producten, toepassingen en bereidingen en mijn grenzen steeds weer te verleggen. Mijn stijl van koken is dan ook altijd gericht op smaak en vaak gebaseerd op gevoel en intuïtie. Daar kan ik overal inspiratie voor opdoen, van de televisie tot de supermarkt, een vakblad of een (kook) boek en alles daar tussenin.

De behoefte aan variatie en om continu te blijven leren heeft mij ertoe doen besluiten om, naast een parttime dienstverband, ook als freelance kok aan de slag te gaan voor opdrachtgevers met diverse achtergronden.

Naast mijn leven als kok, ben ik getrouwd met mijn soulmate Monique en vader van twee geweldig kinderen. Ik ben een sociaal dier met een goed gevoel voor humor en pas mij dan ook snel aan in nieuwe omgevingen.

Bij Charl weet je zeker dat het eten heerlijk is! Dat kan ook niet anders want Charl kookt met passie, en dat proef je. Ik kan hem echt aanbevelen. Bovendien voelt hij heel goed aan wat hij het beste kan maken, afhankelijk van wat je wil. Leuke originele suggesties. Echt top!
 
Vol met passie, en dat proef je!
Ik heb Charl de Veer leren kennen als een betrouwbaar, enthousiast en sociaal vaardig mens. In professioneel opzicht is hij zeer stressbestendig en kundig, maar ook nog erg leergierig.
Charl zijn passie voor koken werkt aanstekelijk. Zijn enthousiasme is ongekend. Een aanwinst in de keuken!
 

Zoekt u gepassioneerde en gemotiveerde ad hoc mankracht voor uw brigade? Neem dan contact met me op. Ik kom graag met u bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Charl de Veer voor koken en meer op Social Media

Pin It on Pinterest