Over mij: Charl de Veer

Freelance kok met passie voor ambachtelijk, lekker en gezond koken

Ik ben een opgewekte, vrolijke, positief ingestelde zelfstandig startende teamplayer, die loyaliteit, wederzijds belang, openheid en eerlijkheid, en straight forward, no nonsense communicatie hoog in het vaandel heeft staan. Naast een prima ontwikkelde sociale vaardigheid, beschik ik ook over een goed gevoel voor stijl en kwaliteit, gepaard gaand met gezonde dosis humor.

Ooit als enthousiast hobbykok/patissier begonnen, beoefen ik mijn vak als professioneel kok met de drive en de passie om mijn gasten een zo bijzonder mogelijke eetervaring te bezorgen. Ik ben dan ook vrijwel continu wel op de één of andere manier met eten bezig, een onderwerp dat ook nooit verveeld.

Koken doe ik vanuit mijn hart, met mijn verstand, maar vaak ook op intuïtie. Daarbij staat een creatieve, prettige en uitgebalanceerde smaakbeleving voorop. 

De voedselindustrie is steeds in beweging en erin werkzaam zijn is dan ook een doorlopend leerproces en een oneindige bron van inspiratie waar ik met veel plezier deel van uitmaak. Ik ben ook zeer autodidactisch ingesteld en blijf mijn kennis en vaardigheden dus ook steeds verrijken met nieuwe producten, smaken en technieken. De behoefte aan afwisseling en de drang om continu te blijven leren, heeft mij ertoe doen besluiten om ook als freelance kok aan de slag te gaan voor opdrachtgevers met diverse achtergronden.

 

Bij Charl weet je zeker dat het eten heerlijk is! Dat kan ook niet anders want Charl kookt met passie, en dat proef je. Ik kan hem echt aanbevelen. Bovendien voelt hij heel goed aan wat hij het beste kan maken, afhankelijk van wat je wil. Leuke originele suggesties. Echt top!
 
Vol met passie, en dat proef je!
Charl zijn passie voor koken werkt aanstekelijk. Zijn enthousiasme is ongekend. Een aanwinst in de keuken!
 
Ik heb Charl de Veer leren kennen als een betrouwbaar, enthousiast en sociaal vaardig mens. In professioneel opzicht is hij zeer stressbestendig en kundig, maar ook nog erg leergierig.

Zoekt u gepassioneerde en gemotiveerde ad hoc mankracht voor uw brigade? Neem dan contact met me op. Ik kom graag met u bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Charl de Veer voor koken en meer op Social Media

Pin It on Pinterest